Noël Wellness har igen fået en massør

Henrik er klinikkens nyeste tilføjelse.

Han tager godt fat i dine muskler. Han er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, certificeret i Hydro Therm, Tranqulity Pro Sleep Massage, massage til gravide og Detox Massageehandling. Henrik specialiserer sig også inden for Sports akupunktur, Cupping og Gua Cha, Kinesiotaping samt Udvidet Funktionel neurologi og bevægelses analyse.

Book en tid allerede nu, så du kan mærke hvilken forskel det gør at blive masseret af en pasioneret og meget dygtig massør

 

Ansigtsbehandling 60 min, 450 kr

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling, hvor du får dybderens, hårbundsmassage og ansigtsmassage

Alle vores behandlinger bliver udført med de lækre produkter fra Gerads og Massada, som er henholdsvis fra Italien og Spanien. 

Produkterne har en blid duft af de planteekstrakter, som er en del af ingredienserne. De er alle uden mineralske olier, alkohol og kunstig parfume.

I vores ansigtsbehandlinger lægger vi stor vægt på at du får en god wellnessoplevelse, hvor du efter behandlingen føler velvære og afslapning. I behandlingen indgår peeling, dybderens, hår- og ansigtsmassage, maske, serum og dagcreme

I juli og august afsluttes vores ansigtsbehandlinger  med Beauty Angel Lys, som stimulerer produktionen hudens collagen og hyaluronsyre. Collagen er den opstrammende faktor i huden og hyaluron binder væsken til huden. Det giver forbedret, opstrammet og fugtig hud. Dette er en ekstra service, som er incl. i prisen. (Behandlingstid 20 min.)

Det er altid en god ide at supllere med Beauty Angel Lys til hverdag. Hos os kan du købe et 10 turs klip for 350 kr. 

Book en tid allerede nu, så du får din ansigtsbehandling til en god pris. 

Husk at vi også har aftentider ❤

Tilbuddet gælder til 31.01.2020