Hvad er vippe extension

Vi beklager. VI kan p.t ikke lave vippe extension.
Vi er i gang med at fine en ny vippe tekniker

 ----------------------------------------------------------

Slut med mascara og vippebukker! Noël Wellness's Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet vores enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid. Vi benytter det populære internationale mærke BLINK til påsætning og After Care. Vi er alle certificerede BLINK Lash Stylister fra Lash bar i København BLINK er et af verdens største eyelash extensions brands og har en fantastisk after care serie, så du kan holde dine extensions smukke og pleje dine vipper bedst muligt. Du kan booke en gratis konsultation via +45 2677 7166 hvis du er i tvivl om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil guides inden bookning.

Proceduren:

  • Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Sammen finder vi det som matcher dig og dine vipper bedst.
  • Vi har mange forskellige kurver, længder fra 7mm - 15mm, samt forskellige tykkelser. Det er også muligt at tilvælge Lash Art, som er farvede vipper, glitter eller jewels. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne.
  • Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder.
  • KLASSISK Teknik: Én for én sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper.
  • VOLUME Teknik: Der påsættes to eller felere ultrafine extensions pr. naturvipper, de er ekstremt fjerlette og meget fleksible, og kan vi kan dermed give max volume og tæthed, uden at belaste dine naturlige vipper. Denne teknik er også ideel til mere skørbelig/sparsomme vipper, for at få en smukkere og tydligere look.
  • Som udgangspunkt benyttes de mest holdbare og fleksible lime tilgængelige på markedet. Limen indeholder cyanoacrylater tilsat gummikomponenter så extensionsne kan tilhæfte og forbliver fleksible og bløde når limen er hærdet. Vi benytter som udgangspunkt den mest holdbare lim tilgængelig, men har 6 forskellige typer i salonen. Limene vi benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt og kan binde i op til 8 uger. Vi kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som holder op til 2,5 uge.
  • Påsætningen tager ca 1,5 - 2,5 timer alt efter hvilken teknik, og man falder ofte i søvn undervejs da proceduren er meget behagelig. Du kan nu kun se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt.
  • For at beholde de smukke vipper anbefales en large opfyldning ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt hvordan lang tid der går mellem opfyldningerne, hos nogle går der 2 uger mellem, andre 4 uger.
  • Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions.