Beauty Angel Colagenlysbehandlinger

Beauty Angel lysmaskinen, som er Collagen lys, er et innovativt koncept for lys- og wellness-terapi. Beauty Angel lyset udnytter synligt, rødt lys inden for lysspektra området til at stimulere kroppens egen såkaldte ”photo rejuvenation”-proces. Den øger produktionen af collagen, elastin og hyaluron på naturlig vis.

Ved regelmæssig anvendelse reduceres rynker, huden bliver synligt fastere, og hele hudens tilstand forbedres. Beauty Angel lyset stimulerer kroppens egen proces af fotobiostimulation. Vi ved, at denne proces er ansvarlig for at fremme produktionen af collagen- og elastin-fibre. Dermed vil små rynker reduceres, og huden bliver synligt strammere og glattere. Samtidig er behandlingen afslappende og yderst behagelig.

Vi ved også at hudens ældning er påvirket af en lang række faktorer. Kliniske undersøgelser har vist, at collagen lyset kan fremskynde regenerering af hudceller med helt op til 150-200 procent. Beauty-Angel Danmark tilbyder et innovativt koncept for lys- og wellness- behandling.

BEMÆRK : Unge under 25 år har maksimal collagen i kroppen. De kan til gengæld opnå rigtig gode resultater med Beauty Angel behandlinger f.eks. i forbindelse med akne og uren hud.

Hudforyngelse ved brug af lys er mere effektivt, hvis flere spektre anvendes samtidig. Den såkaldte ”Energizing Light Technology” anvender derfor forskellige effektive spændvidder fra 570 til omkring 850 nm. Hver enkelt spektrums spændvidde reagerer med biomolekyler og celler i flere hudlag, således at de biopositive effekter komplimenterer hinanden. Nær-infrarød (Beauty Angel Lys) trænger endnu dybere ned i huden end synligt lys og aktiverer her vitale gendannelses- og reparationsprocesser.

Lyseffekten er klinik dokumenteret

Et kontrolleret studie undersøger effekten af behandling med rødt og nær-infrarødt lys (Beauty Angel Lys) på patienttilfredshed, reduktion af fine linjer, rynker, ujævn hud samt forøgelse af intradermal kollagentæthed.

Du kan læse rapporten her

Beauty Angel Lyset er fremtiden

  • Ny atraumatisk hudforyngende behandling
  • Sikker behandling med Beauty Angel Lyset
  • Stor tilfredshed hos brugerne
  • Behagelig og afslappende behandling
  • Beskyttelsesbriller ikke nødvendige